Zukanović: Možemo napraviti velike stvari
FOTO: EPA

Sjajno pogodio na Olimpicu

Zukanović: Možemo napraviti velike stvari

Fudbaleri Sampdorije uspjeli su sinoć na teškom gostovanju kod Lazija odigrati neriješeno rezultatom 1:1 i osvojiti vrijedan bod u borbi za plasman u gornji dio tabele. 

Najzaslužniji za zadovoljstvo tima iz Genove bio je bh. reprezentativac Ervin Zukanović, koji je fantastičnim pogotkom u posljednjoj minuti matirao Berishu za konačnih 1:1 na Olimpicu. 

"Ja sam zadovoljan, nismo bili zaslužili da izgubimo i na sreću uspjeli smo na kraju osvojiti barem jedan bod. Bilo je izuzetno teško. Pokazali smo veliki karakter i sa pristupom kao sinoć možemo ići naprijed. To nam je nedostajalo u proteklom periodu. Dakle, možemo napraviti velike stvari", izjavio je naš reprezentativac za tamošnje medije. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zukanović ove sezone pruža odlične partije u dresu Sampdorije i ovo mu je bio ujedno treći ovosezonski pogodak u italijanskom prvenstvu. 


Goal Ervin Zukanović ~Lazio 1-1 Sampdoria~ by worldtvhd1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.