Potpisuje za Sampdoriju: Zukanović na liječničkim pregledima

Potpisuje za Sampdoriju: Zukanović na liječničkim pregledima

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Ervin Zukanović uskoro će postati novi fudbaler Sampdorije.

Naime, Zukanović je dogovorio prelazak u Sampdoriju i od ovog kluba ga dijele još samo sitnice, odnosno ukoliko danas uspješno prođe liječničke preglede potpisat će ugovor.

"Sretan sam što sam ovdje. Siguran sam da ćemo imati sjajnu sezonu. Zašto sam izabrao Sampdoriju? Mislim da je to najbolje rješenje za mene", za italijanske medije je izjavio Zukanović.

Podsjetimo, Zukanović se dugo vremena povezivao s Interom i njegov transfer u ovaj klub je bio na korak do realizacije. U prošloj sezoni Zukanović je sa dosta uspjeha nosio dres Chieva, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Željezničar, Gent, Kortrijk, Austriju Lustenau, Dender i Eupen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.