Ko će prije do Zukanovića?

Inter ili Sampdoria?

Ko će prije do Zukanovića?

Edmir Škorić

Karizmatični predsjednik Sampdorije nije odustao od Ervina Zukanovića.

Iako mediji u Italiji vjeruju da je Inter već dogovorio tranfser bh. reprezentativca i da se samo čeka službena potvrda, kontroverzni Massimo Ferrero ne misli tako.

“Zukanović? Radim na tome!”, poručio je Ferrero dok je na Twitteru odgovarao na pitanja navijača kluba iz Đenove. 

Interov direktor Piero Ausilio je također upitan da prokomentariše situaciju oko Zukanovića, pa je ovaj odgovorio da je to “kompleksna situacija jer su u sve uključeni još neki igrači”.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema nedavnim medijskim objavama, Zukanović bi za oko dva miliona eura trebao da bude iz Chieva prodan Interu, dok bi Nerrazzurri timu iz Verone prepustili prava na veznjaka Schelotta. 

Ipak, ko zna kada će i na koji način završiti saga oko Zukanovića, koji vjerovatno ni sam ne zna u kojem dresu će nastupati u sezoni pred nama. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti