Nakon blamaže protiv trećeligaša

Zukanović ostao bez trenera, Jurić dobio otkaz

3

Komentari (3)

gumenakita
Ne znamo razloge zbog cega Zukanovic nije igrao i zbog toga pisati da je Juric ustasa je malo previse.
RodjeniRA
Tako se to desi kad se pravis mangup i ostavis najboljeg odbranbenog igraca Zuku na klupi ili cak na tribinama! To je onaj ustaski mentalitet tvrdoglavi! E sad adio a zivi bili pa vidili Zule se vraca u prvih 11 kod Prandelija!
Ipak Zuka nije neka igracina da je dobar ostao bi u Atalanti a isto tako u Romi, niti Je Juric neki trener, niti je Zuka dobar igrac, Zuka ima jednu veliku mahanu veoma je spor igrac u duelima, to je upraavo razlog sto Zuka ne igra u velikim klubovima Italijanske Serije A, a uskoro Zuka nece igrati ni u reprezentaciji BiH , cim Prosinecki nadje zamjenu za Zuku.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.