Zukanović ostao bez trenera, Jurić dobio otkaz

Nakon blamaže protiv trećeligaša

Zukanović ostao bez trenera, Jurić dobio otkaz

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić od večeras više nije trener Genoe, objavili su svi vodeći mediji u Italiji.

Iako zvanične potvrde još uvijek nema, teško je vjerovati da informacija nije tačna s obzirom da je Hrvat već neko vrijeme bio pod velikim pritiskom i da je faktički bilo samo pitanje trenutka kada će dobiti otkaz.

Kap koja je prelila čašu bilo je ispadanje iz Kupa od trećeligaša Entelle, koja je u ludoj utakmici slavila boljim izvođenjem penala nakon što je poslije produžetaka rezultat bio 3:3.

Ovo bi mogla biti dobra vijest za Ervina Zukanovića, koji u posljednje vrijeme nije bio u Jurićevim planovima. Navodno je bh. fudbaler bio u lošim odnosima sa hrvatskim trenerom, koji ga često nije ni uvrštavao u ekipu za utakmice u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji tvrde da je već poznat i Jurićev nasljednik u Genoi i da će ekipu preuzeti Cesare Prandelli.

Top Komentari

RodjeniRA
Tako se to desi kad se pravis mangup i ostavis najboljeg odbranbenog igraca Zuku na klupi ili cak na tribinama! To je onaj ustaski mentalitet tvrdoglavi! E sad adio a zivi bili pa vidili Zule se vraca u prvih 11 kod Prandelija!
29 10
gumenakita
Ne znamo razloge zbog cega Zukanovic nije igrao i zbog toga pisati da je Juric ustasa je malo previse.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti