Zukanović sve dalje od Intera, tri kluba čekaju rasplet

Transfer doveden u pitanje

Zukanović sve dalje od Intera, tri kluba čekaju rasplet

Ako je vjerovati pisanju medija u Italiji, šanse da bosanskohercegovački reprezentativac Ervin Zukanović potpiše za Inter su minimalne. 

Chievo i Inter su tijekom prošle sedmice pregovarali oko potencijalnog transfera, a navodno problem pri realizaciji stvara novac koji je ponudio klub sa Giuseppe Meazze. 

Čelnici Intera ne žele povećati svoju ponudu, dok s druge strane Chievo želi unovčiti Zukanovića što je više moguće i u narednom periodu saslušat će sve zainteresovane strane.

Za Zukanovića su ostale u igri još neke opcije, prije svega Sampdoria, Fiorentina i Udinese, koji je uvijek imao dobru skautsku službu i nos za kupovinu igrača. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tamošnji mediji pišu da je Zukanović već postigao dogovor sa Interom, te da mu se neće svidjeti novonastala situacija prema kojoj je sve dalje od selidbe u Milano. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.