Zukanović zaustavio Višću, šampion Turske zakucan na dno

Karagumruk je veliko iznenađenje

Zukanović zaustavio Višću, šampion Turske zakucan na dno

M. Šljivak

Karagumruk je u 3. kolu turske Super lige pobijedio aktuelnog šampiona Bašakšehir sa 2:0.

Novi član društva najboljih igra zaista sjajno na početku nove sezone. Ovo im je druga pobjeda, a do nje su došli protiv šampiona.

Do vodstva su domaći došli pogotkom Roca u 47. minuti meča. Najbolje se snašao u kaznenom prostoru i zabio je za 1:0, da bi u 90. minuti Sabo zabio za konačnih 2:0.

[twitter]https://twitter.com/kosegonderi_/status/1309557237610934272[/twitter]

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ervin Zukanović odigrao je kompletan meč za pobjednički sastav, dok je sa druge strane Edin Višća meč napustio u 72. minuti.

Karagumruk je na vrhu tabele sa sedam bodova, a akutelni šampion je zakucan za dno nakon tri kola i nema bodova.

Top Komentari

bistrik87
da se oce ugasit, svi znamo zasto su oni "sampioni"
1 8
Tursko prvenstvo je tek pocelo, Istanbul Basaksehir je trenutno u krizi, tako da je rano jos govoriti sta se biti u turskom prvenstvu. Na kraju sezone Istanbul Basaksehir ce biti medju prvi 7 ekipa u vrhu garant.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti