Može tražiti šta hoće: Edin Višća na stolu ima petogodišnji ugovor

Klub mu ponudio nastavak saradnje

Može tražiti šta hoće: Edin Višća na stolu ima petogodišnji ugovor

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća (30) povezivao se u proteklom periodu sa prelaskom u Fenerbahče.

Sjajni krilni fudbaler već je devet godina član Bašakšehira. Sa ovim timom je došao od nižeg ranga do šampionske titule i važi za klupsku legendu.

Fenerbahče je u proteklom periodu pokušavao na sve načine da nagovori Višću da potpiše za njih. Sportski direktor Emre Belezoglu ne odustaje od toga, ali po svemu sudeći od transfera neće biti ništa.

Bašakšehir želi zadržati Višću u svojim redovima. Ponudili su mu novi ugovor na čak pet godina, a nema dileme da je zbog svega što je napravio za klub ponuda itekako financijski unosna.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sada je sve na Višći. Birat će između ostanka u klubu koji mu je sve dao ili novog izazova, a ostaje nam da vidimo šta će odlučiti. Bh. fudbaler doslovno može tražiti šta god hoće od uprave kluba jer istinska legenda.

Edin Višća za Bašakšehir ima odigranih 348 mečeva i učinak od 100 golova i 98 asistencija.

Top Komentari

KB9
Nikad ja ne bi otisao...gdje god dodje mora ispocetka a tamo je vec KRALJ ;)
7 0
Sukedzo
Nema potrebe da ide jer igra bez ikakvoga pritiska u Baskasehiru, moze da odigra 10 utakmica lose niko mu nece zamjeriti. Ako ode u Fenerbahce ima da ga mediji razapinju za jedno lose poluvrijeme a ne citavu utakmicu. Zato Visca, sjedi gdje jesi i neka ti naprave spomenik pored stadiona za sve sto dao klubu.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije