Žuna: Protiv Zrinjskog smo zaslužili barem bod

Verznjak NK Čelik pred duel sa Radnikom

Žuna: Protiv Zrinjskog smo zaslužili barem bod

NK Čelik će u nedjelju na svom terenu ugostiti bijeljinski Radnik, u meču 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na današnjoj press konferenciji se novinarima obratio i veznjak Zeničana Selim Žuna.

"Mislim da smo protiv Zrinjskog dobro odigrali utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. Imali smo dvije-tri dobre šanse, morali smo postići golove, mislim da bi ishod bio potpuno drugačiji. Mislim da je najmanje što smo zaslužili bod. Ali šta je tu je, idemo dalje", izjavio je Žuna, pa nastavio:

"Dolazi nam Radnik, težak protivnik. Slijedi nam teška borba protiv njih. Znamo da su čvrsti dole, a imaju i dobrog napadača. Neće biti lako".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kakva je atmosfera u svlačionici? Sigurni nije lako ni trenirati kada se zna da 7-8 igrača još nema riješene dozvole za igranje?

"Sigurno... Ne znamo još šta će biti sa tim igračima, stalno se nešto mijenja, neki sastavi. I trener se nada da će se to završiti...", istakao je Selim Žuna.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi