Žutoj podmornici se ne piše dobro: Villarreal je rednovna Messijeva mušterija
(Foto: EPA) Lionel Messi trenutno dijeli drugo mjesto liste strijelaca La Lige sa svojim saigračem Luisom Suarezom. Njih dvojica su u ovoj sezoni postigla po devet golova.

Impresivna statistika Argentinca

Žutoj podmornici se ne piše dobro: Villarreal je rednovna Messijeva mušterija

Barcelona će sutra na svom Nou Campu ugostiti Villarreal u utakmici 14. kola La Lige. Katalonci su nakon dva meča bez pobjede ispustili prvo mjest na tabeli, ali ga žele što prije vratiti.

Imaće Barca zbog toga itekako motiva protiv Žute podmornice, a kako u napadu Katalonaca neće biti povrijeđenog Luisa Sureza, sve će pasti na pleća Lionela Messija.

Odbrana Villarreala će morati učiniti sve što može da pokuša zaustaviti sjajnog Argentinca, koji protiv Žute podmornice po pravilu igra odličnu.

Messi je tako u svojoj karijeri odigrao 18 prvenstvenih utakmica protiv Villarreala i protiv ove ekipe postigao 13 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi