Zvanično: Adnan Ornek danas u Ugljeviku s klupe predvodi Čelik
Trener Zeničana danas će i konačno sjesti na svoje mjesto, a to je na klupu za rezervne igrače, odakle će davati upute svojim fudbalerima po prvi puta u ovoj sezoni

Konačno riješena sva papirologija za trenera iz Turske

Zvanično: Adnan Ornek danas u Ugljeviku s klupe predvodi Čelik

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas će u okviru 17. kola Premijer lige gostovati u Ugljeviku kod domaće Zvijezde 09. Iako oslabljeni, bez četiri standardna igrača, Zeničani vjeruju da mogu ostvariti pozitivan rezultat.

Lijepa vijest za stručni štab, ali i igrače je da će i zvanično danas po prvi put s klupe za rezervne igrače ekipu predvoditi šef struke Adnan Örnek.

Ovaj 53-godišnji trener iz Turske, konačno je dobio svu potrebnu papirologiju, te odobrenje iz NSBiH, da danas može sjediti na klupi Čelika.

Ovo je svakako velika stvar za klub, te konačno i dokaz da strani igrači i treneri sada bez problema mogu igrati i trenirati klub s Bilinog polja, što to prije nije bio slučaj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik se nakon 16 kola nalazi na sedmoj poziciji s 21 bodom, dva manje od Širokog Brijega, koji se nalazi na četvrtoj poziciji. Zeničani ako žele zadržati priključak za klubom s Pecare, danas ne smiju ni pomisliti na poraz protiv, u posljednje vrijeme, sjajnog domaćina.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi