Zvanično: Čelik pojačala trojica fudbalera

Potpisali ugovore

Zvanično: Čelik pojačala trojica fudbalera

Dino Kurbegović

Kao što smo jutros i najavili, ekipu Čelika danas su i zvanično pojačala trojica fudbalera.

Radi se o Vernesu Islamagiću, Ratku Dujkoviću i Bojanu Regoju. Islamagić je stigao kao slobodan igrač, a nekada je bio kapiten Zvijezde iz Gradačca, dok je Dujković došao iz Olimpica, a prethodno je ovaj golman branio za Slobodu, Slaviju, Zrinjski i iransku ekipu SAIPA.

Bojan Regoje je, baš kao i Dujković, bivši A reprezentativac BiH koji igra na poziciji štopera, a on je prethodno igrao za Slaviju i Olimpic.

Navedeni fudbaleri će dres Čelika nositi do kraja ove sezone uz mogućnost produženja ugovora.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi