Zvanično: Donnarumma donio odluku

Odlučio da ne produži ugovor

Zvanično: Donnarumma donio odluku

Edmir Škorić

Mino Raiola danas je boravio u Milanu, a to nije donijelo ničega dobrog Rossonerima.

Poznati menadžer zastupa talentovanog golmana Gianluigija Donanrummu i danas je odlučeno, a to je i zvanično, talijanski čuvar mreže ne produžuje ugovor s Milanom.

PSG i Real Madrid najviše su se obradovali ovim novostima, a 18-godišnjaku je ostalo još godinu dana ugovora sa crveno-crnima.

Raiola je direktore Milana obavijestio kako je Donnarumma donio odluku da ne produži ugovor s Rossonerima, mada je prije nekoliko dana tvrdio da je Milan njegova kuća i da nigdje neće ići.

Iz Milana su poručilu da imaju gorak ukus u ustima, ali da klub treba da ide naprijed i da zaboravi Donnarummu, kojem je bilo malo 4.5 miliona eura godišnje uz bonuse, a ključ svega je taj što Milan ne igra Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uparvo to je razlog zašto Donnarumma želi da ide, a Real i PSG spremni su mu dati znanto bolje uslove i naravno šansu da brani u utakmicama Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti