Zvanično: Escriba novi trener Villarreala

Potpisao jednogodišnji ugovor

Zvanično: Escriba novi trener Villarreala

Endin Čaušević

Španski klub Villarreal potvrdio je danas na svojoj zvaničnoj internet stranici da je Fran Escriba novi trener ove ekipe.

Žuta podmornica je danas zvanično potpisala ugovor sa nekadašnjim trenerom Elchea i Getafea. Zanimljivo je da je Escriba sa Villarrealom potpisao ugovor na samo jednu sezonu. Očito je da čelnici ovog kluba i ne polažu mnogo nade u ovog trenera.

"Villarreal želi objaviti da je Fran Escriba novi trener naše ekipe, te da je potpisao ugovor na jednu sezonu. Naš novi trener danas će biti predstavljen medijima na press konferenciji", saopštio je španski klub.

Escriba je svoju karijeru počeo kao asistent Quique Sancheza Floresa u Getafeu, Valenciji, Benfici i Atletico Madridu. Svoj prvi trenerski posao imao je u Elcheu 2012. gosine. Pored toga od prošlog ljeta vodio je Getafe, ali je dobio otkaz nakon serije od 12 utakmica bez pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije