Zvanično: Guus Hiddink novi trener Chelseaja

Privremeno rješenje na klupi Plavaca

Zvanično: Guus Hiddink novi trener Chelseaja

Chelsea je putem svoje zvanične web prezentacije obavijestio javnost da je Guus Hiddink izabran za novog trenera kluba sa Stamford Bridgea.

Roman Abramovič je sa holandskim stručnjakom dogovorio sve uvjete i poželio mu dobrodošlicu nazad u tabor londonskih Plavaca.

"Uzbuđen sam zbog povratka na Stamord Bridge. Chelsea je jedan od najvećih klubova na svijetu i trenutno se ne nalazi tamo gdje bi trebao biti. Bez obzira na to, mislim da mogu spasiti sezonu", rekao je Hiddink, koji je dodao:

"Drago mi je što ću ponovo raditi u Chelseaju. Ovdje sam proveo vrlo lijepe dane za vrijeme mog prvog mandata, a imao sam odličan odnos i sa navijačima".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Guus Hiddink će na klupi Chelseaja ipak biti samo privremeno rješenje do kraja sezone, kada bi na Stamford Bridge trebao stići Diego Simeone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.