Zvanično: Handanovič produžio ugovor s Interom

Ostaje u Interu do ljeta 2019. godine

Zvanično: Handanovič produžio ugovor s Interom

Endin Čaušević

Inter je danas na svojoj zvaničnoj internet stranici saopštio da je golman Samir Handanovič produžio ugovor sa italijanskim timom.

Nerazzurri su danas potvrdili da je golman Intera Samir Handanovič odlučio da produži svoju vjernost Interu. On je sa Interom produžio ugovor do ljeta 2019. godine. Iako je bilo priča da će napustiti Inter, čelnici ovog kluba uspjeli su nagovoriti Handanoviča da ostane u Interu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Handanovič je u Inter stigao 2012. godine iz Udinesea i u ovoj sezoni je u 11 utakmica uspio da sačuva svoju mrežu netaknutom. Slovenac je do sada za Inter branio na 125 utakmica.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi