Zvanično: Kemal Alispahić nije više trener NK Čelik!

Sporazumni raskid ugovora

Zvanično: Kemal Alispahić nije više trener NK Čelik!

D. Kurbegović

Kao što je SportSport.ba i najavio, šef stručnog štaba NK Čelik Kemal Alispahić od danas i zvanično nije trener kluba s Bilinog polja.

"Upravo se nalazimo u prostorijama kluba, gdje će Alispahić potpisati sporazumni raskid ugovora. Rastat ćemo se prijateljski kao što sam vam jutros rekao i želimo svu sreću Kemalu u daljoj trenerskoj karijeri. Utakmicu narednog kola koju igramo protiv Viteza, s klupe će voditi dvojac Kamberović-Hrustanović" kazao je za SportSport.ba član Odbora za hitnost Zeničana.

Mogući nasljednici Alispahića na klupi Čelika su Darko Vojvodić i Mirza Varešanović. Navodno je Vojvodić mnogo finansijski povoljnija opcija, ali Varešanović iza sebe ima rezultate u svim klubovima u kojima je radio, pa će biti interesantno za koga će se odlučiti ljudi iz Čelika.

U subotu će na Bilinom polju u komšijskom derbiju Čelik dočekati Vitez, a pobjeda je jedina opcija crno-crvenima ako žele da uhvate priklju8čak za ostalim ekipama iz sredine tabele.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije