Zvanično: Kobiljar novi igrač Olimpije

Potpisao do 2020.

Zvanično: Kobiljar novi igrač Olimpije · Zvanično

Dvadesetjednogodišnji bh. fudbaler Rijad Kobiljar novi je igrač Olimpije iz Ljubljane.

Pregovori između Olimpije i Zrinjskog oko transfera mladog veziste trajali su preko dvije sedmice, a cijeli posao danas je uspješno finaliziran i Kobiljar je nakon ljekarskih pregleda potpisao ugovor.

"Sve je završeno. Kobiljar je danas prošao ljekarske preglede i novi je igrač Olimpije", potvrdio je za SportSport.ba agent ovog fudbalera Elvis Bilalagić.

Kobiljar je sa višestrukim prvakom Slovenije potpisao ugovor do 2020. godine, a na Stožicama će dijeliti svlačionicu sa Tomislavom Tomićem, koji je prije dolaska u Olimpiju također igrao u Premijer ligi BiH. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kobiljar se od januara prošle godine vodio kao igrač Zrinjskog, ali u mostarskom klubu nije pretjerano dobijao priliku za igru, pa je protekle sezone boravio na posudbi u GOŠK-u. U našoj zemlji je još igrao za Travnik, Sarajevo i Olimpik. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi