Zvanično: Kokot potpisao za Zvijezdu

Stigao u Gradačac

Zvanično: Kokot potpisao za Zvijezdu

E. Škorić

Iskusni napadač Zoran Kokot potpisao je ugovor sa Zvijezdom do kraja sezone.

Kokot ima veliko iskustvo i to je ono što Zvijezdi treba u borbi za plasman u Premijer ligu BiH. Ovaj sjajni napadač ima 32 godine, posljednjih mjeseci je bio slobodan, a onda prihvatio poziv iz Gradačcca.

Bivši igrač Slavije, Olimpika, Želje, Mladosti iz Podgorice i Viteza danas je potpisao jednogodišnji ugovor, a postoji mogućnost da zaigra u crveno-bijelom dresu već za vikend protiv Metalleghea u Jajcu.

U Zvijezdi su s nestrpljenjem iščekivali dolazak zvučnog pojačanja, a sada bi napad prvoligaša iz Gradačca trebao da bude znatno opasniji. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sretan sam što sam došao u Zvijezdu. Spreman sam pomoći klubu, vidim da je riječ o ozbiljnom projektu", rekao nam je Kokot po dolasku u Gradačac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi