Zvanično: Mario Vrančić novi član Norwich Citya

Iz Njemačke u Englesku

Zvanično: Mario Vrančić novi član Norwich Citya

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Mario Vrančić od danas je i zvanično novi član engleskog drugoligaša Norwich Citya.

Vrančić je potpisao trogodišnji ugovor, a u Championship dolazi iz redova njemačkog Darmstadta. Nije krio oduševljenje zbog postignutog dogovora sa Norwichom.

"Imao sam dobar razgovor sa trenerom. Ostao sam ovdje nekoliko dana, a onda sam brzo odlučio da postanem dio Norwicha. Imam dobrog prijatelja koji živi u Frankfurtu i proveo je tri godine ranije u Londonu. Pitao sam ga za Norwich City i on je rekao da je to dobar potez. To je prekrsan grad sa velikim stadionom, tako da je to bilo sve što je potrebno. Zaista sam setan da budem dio Norwicha", kazao je Vrančić za službenu stranicu svog novog tima.

O Darmstadtu je imao samo riječi hvale.

"Tu sam proveo prekrasne dvije godine. Uvijek će se sjećati Darmstadta, jer imam tu puno prijatelja i znam dobri ljudi", dodao je naš reprezentativac. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za bh. reprezentaciju Vrančić je upisao šest nastupa, a po vokaciji je vezni igrač. Sa novim klubom potpisao je trogodišnji ugovor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi