Zvanično: Martin Škrtel novi igrač Fenerbahčea

Nakon osam godina napustio Liverpool

Zvanično: Martin Škrtel novi igrač Fenerbahčea

E. Čaušević

Slovački reprezentativac Martin Škrtel danas je i zvanično potpisao za turski Fenerbahče.

Škrtel je nakon osam sezona odlučio da napusti Liverpool, a svoju karijeru nastaviti će u Feneru. Turski klub danas je zvanično potvrdio da je slovački odbrambeni igrač potpisao za ovaj klub.

"Drago mi je što sam došao u Fenerbahče. Nisam očekivao da će me dočekati ovoliko navijača i novinara, ali sada sam se uvjerio da turski navijači baš vole fudbal. Nisam se puno mislio oko ove ponude, Fener je bio moj prvi izbor", rekao je Škrtel.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Slovak je u svojoj karijeri u Liverpoolu odigrao 319 utakmice, te je postigao 18 pogodaka. Još uvijek nisu poznati detalji njegovog ugovora sa Fenerbahčeom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi