Zvanično: Menez potpisao za Bordeaux

Odlučio napustiti Milan

Zvanično: Menez potpisao za Bordeaux

Endin Čaušević

Dosadašnji fudbaler Milana Jeremy Menez danas je zvanično potpisao ugovor sa Bordeauxom.

Menez je prethodne dvije sezone proveo u Milanu, ali je imao dosta problema sa povredama. Francuski fudbaler odlučio je da je vrijeme za povratak u domovinu, te je prihvatio ponudu Bordeauxa.

"Menez je danas zvanično potpisao ugovor s našim klubom nakon što je uspješno prošao ljekarske preglede. On je s Bordeauxom potpisao ugovor na tri sezone i želimo mu puno uspjeha u dresu našeg kluba", saopštili su iz fracuskog kluba.

Iz Bordeauxa su poručili da je Menez zasigurno jedan od najboljih igrača koje ova zemlja ima, te da su sretni što je odlučio svoju karijeru nastaviti u ovom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi