Zvanično: Montoya na posudbi u Betisu

Španski fudbaler napustio Inter

Zvanično: Montoya na posudbi u Betisu

Endin Čaušević

Španski fudbaler Martin Montoya napustio je Inter i karijeru će nastaviti u Betisu.

Fudbaler Barcelone pred početak ove sezone stigao je na dvogodišnju posudbu u Inter, ali je nakon samo šest mjeseci odlučio napustiti ekipu. Montoya se nije ukopio u planove Roberta Mancinija koji mu je poručio da može pronaći novi klub.

Montoya će karijeru nastaviti u Betisu kao posuđen igrač u kojem će ostati do kraja ove sezone. Iako je imao ponudu Livepoola, Španac se odlučio na povratak u domovinu.

"Došao sam sa velikim ambicijama i željom da napokon igram i osjećam se kao fudbaler. Sretan sam što sam došao u veliki klub kao što je Betis", rekao je Montoya.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je od dolaska u Inter odigrao samo četiri utakmice za ovaj klub što je dovoljan razlog zbog čega je odlučio da napusti Meazzu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi