Zvanično: Novi Travnik protiv Jedinstva na svom stadionu

Potvrdila komisija NS FBiH

Zvanično: Novi Travnik protiv Jedinstva na svom stadionu

S. Mlaćo

Nogometaši Novog Travnika konačno će utakmicu Prve lige Federacije igrati u svom gradu. 

Nakon što su obezbjedili plasman u ovaj rang takmičenja, Novotravničani su igrali u Travniku i Bugojnu, a danas je i zvanično komisija za prijem stadiona NS FBiH potvrdila da Gradski stadion u Novom Travniku ispunjava sve potrebne uslove. 

Novotravničani su vrijedno radili proteklih mjeseci na svom stadionu, a ovih dana postavljene su i stolice te zaštitna ograda. 

Priliku da igraju na svom stadionu imat će već u nedjelju kada će u okviru 18. kola ugostiti bihaćko Jedinstvo. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Cijena karata iznosi 3 KM, a očekuju se pune tribine i sjajna atmosfera. Čelnici NK Novi Travnik pozvali su navijače da dođu u nedjelju, te pruže podršku svojim ljubimcima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi