Zvanično: Partizan prodao fudbalera u Monaco

Milionski transfer

Zvanično: Partizan prodao fudbalera u Monaco

Ono o čemu se prethodnih dana špekulisalo, danas je dobilo potvrdu - Strahinja Pavlović je novi član Monaca.

Pavlović u Srbiji važi za jednog od najvećih talenata, a igre koje je prethodnih mjeseci pružao u dresu Partizana donijele su mu interesovanje mnogih renomiranih klubova.

U moru ponuda na kraju je izabrao onu od Monaca, koji je za njegov igrački karton Partizanu izdvojio deset miliona eura uz bonuse, a da je sve završeno potvrdio je danas klub iz Kneževine.

"AS Monaco potvrđuje da je postigao dogovor sa Partizanom o transferu Strahinje Pavlovića tokom sljedećeg prijelaznog roka", stoji, između ostalog, u saopštenju francuskog prvoligaša.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Za Partizan je jako važno i to što će Pavlović ostati u klubu do kraja sezone na posudbi, budući da dovođenje jednako kvalitetnog štopera tokom zime ne bi bio lagan posao.

Top Komentari

Bhf111
Bh klubovi mogu samo citati ovakve vijesti nista drugo. Nazalost
2 0
rifresh
ee kad se sjetim kad je Alen Škoro prešao u Marsej,e tu da se pokazao otvorila bi se vrata našim igračima u Ligama petice.Bilo je još transfera poput Husejnovica u Verder,i još jedan je igraš iz premier lige prešao u Bayer Leverkusen al ne mogu da se sjetim koji
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi