Milošević potvrdio, Partizan završio veliki transfer
Foto: EPA

Dobit će deset miliona eura

Milošević potvrdio, Partizan završio veliki transfer

Čelnici Partizana uspjeli su realizovati još jedan veliki transfer.

Kroz historiju crno-bijeli uspjeli su za ozbiljan novac prodati mnoštvo fudbalera, a u januarskom prijelaznom roku klupski račun obogatit će sa još deset miliona eura.

To je cifra koju će Partizan dobiti za Strahinju Pavlovića, jednog od svojih najvećih talenata, koji prema najavama medija iz Srbije svoju karijeru nastavlja u redovima Monaca.

Da je transfer dogovoren potvrdio je i trener Partizana Savo Milošević.

"Pavlović neće ići s ekipom u Surdulicu na meč s Radnikom jer putuje u Francusku na potpis ugovora. Dogovorili smo se da ne rizikujemo povredu. Bilo bi to glupo s naše strane", rekao je Savo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Uz deset miliona eura, Partizan će dobiti još dva ukoliko Pavlović u narednoj sezoni odigra bar 25 utakmica i još milion ako se 'Kneževi' u narednih pet godina plasiraju u Ligu prvaka ili Ligu Evrope.

Za Partizan je jako važno i to što će Pavlović ostati u klubu do kraja sezone na posudbi, budući da dovođenje jednako kvalitetnog štopera u januarskom prijelaznom roku ne bi bio lagan posao.

Top Komentari

ljiljan
A Zekjo prvog stopera proda za 100000, i kako da nas fudbali ide naprijed
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi