Zvanično: Propao transfer Schicka u Juventus

Čeh zbog problema sa srcem ne dolazi u Juventus

Zvanično: Propao transfer Schicka u Juventus

D. Rakanović

Mladi napadač Sampdorije Patrik Schick neće potpisati za Juventus.

Kako italijanski mediji pišu, Juventus je večeras objavio da je odustao od usluga češkog napadača. 

Podsjetimo, Stara dama je početkom ljeta dogovorila transfer mladog napadača, a za njegove usluge su platili 30 miliona eura.

Međutim, on nikada nije službeno predstavljen što je pokrenulo sumnje italijanskih medija, koji su na kraju otrkili da je Čeh pao na ljekarskim pregledima u Torinu. Shick je podvrgnut dodatnim pregledima, ali vijesti su loše. Čehu su otkriveni srčani problemi i on će morati mirovati naredna dva mjeseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sampdoria i Juventus obostrano su dogovorili da ne dovrše transfer Shicka", saopštili su Bionconeri. 

Schick je protekle sezone nastupio u 35 utakmica za Sampdoriju i postigao je 13 golova.   

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi