Zvanično: Ranieri potpisao novi ugovor s Leicesterom

Ostaje trener Lisica do ljeta 2020. godine

Zvanično: Ranieri potpisao novi ugovor s Leicesterom

Endin Čaušević

Italijanski stručnjak Claudio Ranieri danas je zvanično potpisao novi ugovor sa Leicesterom.

Ranieri je prošle sezone vodio Leicester do historijske titule prvaka Engleske, te je ovaj rezultat najveća senzacija u svijetu sporta u prošloj sezoni. Italijanski stručnjak je ovim podvigom zaslužio novi ugovor koji je danas zvanično potpisao.

Iako je u Leicester došao kako kratkoročno rješenje na kraju je dobio višegodišnji ugovor od čelnika kluba. Ranieri je sa Lisicama potpisao ugovor do ljeta 2020. godine.

"Prošla sezona je bila magična za sve nas, ali ne želimo da se zaustavimo tu. Ove sezone moramo dokazati svima da to nije bilo slučajno. Znamo da neće biti lako, ali dat ćemo svoj maksimum tokom cijele sezone kako bi ponovo bili uspješni. Sretan sam što ostajem u Leicesteru", rekao je Ranieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi