Zvanično: Rossi na posudbi u Levanteu

Napustio Fiorentinu

Zvanično: Rossi na posudbi u Levanteu

Italijanski fudbaler Giuseppe Rossi će do kraja sezone nastupati za Levante kao posuđen igrač.

Bivši napadač Villarreala je u ovoj sezoni započeo samo četiri utakmice u Seriji A, a na povratak u Španiju se odlučio kako bi spasio svoju karijeru.

"Davao sam sve od sebe, kako na treninzima i na utakmicama, tako i na terapijama za oporavak. Žao mi je što nisam više igrao i mislim da sam ostao dužan navijačima Fiorentine", rekao je Rossi, te dodao:

"Nadam se da će oni razumjeti moju odluku, jer želim ponovo igrati i biti sretan. Fiorentina će mi uvijek ostati u srcu i nikad neću zaboraviti podršku koju sam od njih dobio".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, 28-godišnji napadač je prije nekoliko sedmica najavio svoj povratak u Španiju, a za njega su se interesovali još Getafe, Real Sociedad i Real Betis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi