Zvanično: Torino otpustio Mihajlovića

Nakon sinoćnjeg poraza od Juventusa

Zvanično: Torino otpustio Mihajlovića

Torino je saopštio da je srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović dobio otkaz na klupi ovog italijanskog kluba.

Ono što je sinoć saopšteno kao neslužbena informacija, danas je potvrđeno od strane Torina, a Mihajloviću je na kraju presudio poraz u četvrtfinalu Kupa Italije od Juventusa (2:0).

"Torino Football Club saopštava da je Siniša Mihajlović dobio otkaz na mjestu trenera prvog tima. Siniši i njegovim pomoćnicima smo se zahvalili na predanom i strastvenom radu u proteklih 18 mjeseci", navodi se u saopštenju kluba.

Očekuje se da će nasljednik Siniše Mihajlovića na klupi Torina navjerovatnije biti nekadašnji trener Napolija Walter Mazzarri. Podsjetimo, Mihajlović je u Torino stigao pred početak sezone 2016/17, a prije Torina je vodio između ostalog Fiorentinu, Sampdoriju, Milan i reprezentaciju Srbije.

Top Komentari

bsk
Bio veliki igrac,ali jako losi maniri za jednog trenera u Seriji A
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi