Mihajlović smijenjen, stiže dobro poznato trenersko ime na klupu Torina
EPA

Promjene u klubu

Mihajlović smijenjen, stiže dobro poznato trenersko ime na klupu Torina

Eldar Ganibegović

Prema posljednjim informacijama koje stižu iz italijanskih medija, Siniša Mihajlović je dobio otkaz u Torinu, nakon što je njegova momčad sinoć poražena od Juventusa sa 2:0 u četvtrfinalu Kupa Italije.

Torino je u zadnjih 17 utakmica upisao svega tri pobjede, dok je odigrao osam neriješenih susreta, a u tom periodu su poraženi pet puta.

Element koji je najviše uzrujavao predsjednika kluba Urbana Caira i lokalne medije bio je očigledan nedostatak identitea u timu koji se u potpunosti činio izgubljenim kada je njihov glavni strijelac Andrea Belotti bio van terena, izvještava se iz Italije.

Srbijanski trener je na klupu Torina stigao 2016. godine, dok je prethodno vodio Milan, Bolognu, Cataniju, Fiorentinu i Sampdoriju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sky Sport Italia već sada prenosi vijesti da je bivši trener Napolija, Intera i Watforda Walter Mazzarri prvi kandidat za mjesto menadžera torinskog kluba.

Top Komentari

kriticar
3 pobjede, 8 nerijesenih i 5 poraza je ukupno 16 utakmica a ne 17...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi