Zvanično: West Ham doveo još jedno pojačanje

Feghouli iz Valencije u West Ham

Zvanično: West Ham doveo još jedno pojačanje

Endin Čaušević

Engleski premijerligaš West Ham danas je na svojoj zvaničnoj internet stranici potvrdio da je klub doveo novo pojačanje za narednu sezonu.

Naime, dosadašnji fudbaler Valencije Sofiane Feghouli uspješno je prošao ljekarske preglede u londonskom klubu nakon čega je potpisao ugovor na četiri sezone. Alžirac će se treninzima nove ekipe priključiti 1. jula.

"Veoma sam sretan što sam potpisao za West Ham i što će mi novi menadžer biti Slaven Bilić. Imao sam veliku želju da igram u Engleskoj i nadam se da ću ostaviti dobar dojam", rekao je Feghouli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo je drugo pojačanje Slavena Bilića za narednu sezonu nakon što je prije nekoliko dana u West Ham stigao norveški fudbaler Havard Nordtveit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi