Zvezda bez generalnog direktora, Terzić podnio ostavku

Pljušte ostavke u Crveno0j zvezdi

Zvezda bez generalnog direktora, Terzić podnio ostavku

Adnan Beganović

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, podnio je danas neopozivu ostavku na tu funkciju.

Navijači Crvene zvezde nezadovoljni su rezultatima svog tima, te su zatražili ostavke čelnih ljudi kluba, a generalni direktor je poslušao glas onih zbog kojih se fudbal i igra.

"Odlazim tužan i ponosan. Tužan, jer idem iz kluba koji volim, ponosan jer sam dao doprinos stabilizaciji Zvezde. Mnogo sam svog novca pozajmio Zvezdi i to postoji evidentirano, ali neću ga tražiti nazad. Radio sam po 14 sati dnevno, nisam se štedio", između ostalog je na današnjoj press konferenciji istakao sada već bivši  generalni direktor Crvene zvezde.

Pored Terzića ostavke su podnijeli potpredsjednik kluba Ivica Tončev, te članovi Upravnog odbora Predrag Ćulibrk, Branko Raduljko i Branislav Đurđević, kao i Slaviša Kokeza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti