Zvezda iz Bordeauxa dovela napadača, Hajduk Žirondincima prodao veznjaka
Foto: Bordeaux

Bašić zvanično u Bordeauxu, Zvezda čeka Cafua

Zvezda iz Bordeauxa dovela napadača, Hajduk Žirondincima prodao veznjaka

Francuski Boredaux ovih dana itekako posluje sa klubovima iz regiona.

Tako je Crvena zvezda, navodno, uspjela angažovati veliko pojačanje iz Bordeauxa, pošto bi na posudbu u beogradski klub trebao stići 27-godišnji Brazilac Jonathan Cafu.

Cafu, inače krilni napadač, se dolaskom u Zvezdu navodno neće odreći svojim primanja koja iznose 700.000 eura po sezoni, a on bi u glavni grad Srbije trebao stići u petak.

Danas je ozvaničen i transfer mladog 21-godišnjeg veznjaka Tome Bašića iz Hajduka u Bordeaux.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mladi Bašić je danas i zvanično predstavljen u Boredauxu, a Hajduk je navodno od njegovog transfera inkasirao oko 3.5 milion eura.

Kao potencijalno ovosezonsko pojačanje Bordeauxa se pominjao i dojučerašnji kapiten Rijeke Filip Bradarić, ipak ovaj hrvatski veznjak je prije nekoliko dana potpisao za italijanski Cagliari.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Meeseeks
Čekamo onog bolesnika da vam se popiša po članku o "krstašima".
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti