5

Komentari (5)

Svojprisebi
Sav se narod treba dignuti i sve vlade srusit kakva korona kakva cuna. Cuj Bill Gates nikake veze s politikom il medicinom da mi diriguje vakcine
meepo
@Svojprisebi upravu si Bill Gates je najveci negativac na planetu. Yebem te u tu ispranu glavu. Bill Gates daje svoje misljenja kao sto ih i ti dajes samo sto je on u svijetu relevantan a ti nisi to je jedina razlika i taj Bill Gates ima fondaciju koja pomaze ugrozenima iz siromasnih zemalja. Lik je u zadnjih 20 godina dao oko 50 milijardi u dobrotvorne svrhe , ali eto nema najgori lik na svijetu jer daje svoje misljenje o trenutnoj situaciji.
Svojprisebi
@meepo uf kako si brzo odgovorio i kako ga lepo branis mora da te debelo placa. Pa i po sportskim portalima imaju svoje pulene one cim stavis nesto na youtube facebook da je protiv oficijalne lazne verzije odma skidaju. Ukljuci mozak taj prazni napunjen medijskim sranjima
@Svojprisebi promijeni ime u ime Svojprikurirurs ili u ime Svopridrugima, kako vidim mnogo pratis srpska medija i mnogo im vierujes, najvise propagande protiv Bill Gate dolazi od srpske propagande putem youtube ili putem kurirrs ili neke druge stampe iz Srbije, da li si ikad cuo da mediji iz Srbije vode propagandu protiv Rusije, to nikada neces cuti, ima propagande iz Srbije protiv Pfitzerove vakcine ali protiv ruske vakcine Sputnjik nema nikakve propagande. Znam da sve nije cisto oko Bill Gate, ali to mediji iz Srbije znaju dobro pridemionzirati u svojoj propagandi.
Svojprisebi
Cao @nogometas nit citam srpske bosanske nit hrvatske vijesti/vesti. Ovo je jedini portal iz ex Yu koji pratim. Hvala ti na informacijama.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti