11

Komentari (11)

GGMU
Sta njih boli kurac dobili pare od UEFE i tjt
Naser
ma ta ce..kanta za nabijanje
Vedad10
Nek su ih natrpali!!! Da su im Bog da dali 10 komada.
pogba69
Zašto majke ti, jel zato što su iz Srbije? Debilu jedan glupi, zbog takvih kao što si ti nam je ovako i zato nas SDA i ostali guze godinama
Vedad10
Samo ti papane glumi neku dobrotu I gotivi ih. Hebo ti oni mamu!
Mu'min Juventino FKS
Ne nego to je pravi cetnicki odvratni klub!!!
pogba69
Da baš, Marko Marin i ostali su pravi četnici, eto ih da nas pokolju.. A tebi Vedade jebemo mater i ja i cijeli stadion Zvezde protiv Napolija što je bio.
Benjamingst
Treba slabije drzave traze svoje takmicenje pa preko tog takmicenja pobjednik ide u elitu jel ovo vise postaje dosadno gledati LS...
Trebalo je biti 7 : 1 za PSG jer jer 7-mi gol bio regularan i Cavani nije bio u ofsajdu. Sve u svemu PSG je odigrao jednu rutinsku urakmicu bez velikog napora.
Benjamingst
PSG igrao sa pola snage, dali 6 komada a mogli su I 10 dati....CZ nema sta traziti u ovoj grupi... sledeca Liverpool FC I to kod njiha gdje mogu primiti 6 ili 7 komada.
Leo
Šta se može, PSG zaista igra odlično.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.