"Zvijer" je opet imala čudnu pripremu za meč, mnogi tvrde da je ilegalno to što rade

Wolvesi spremali Traorea baby uljem

"Zvijer" je opet imala čudnu pripremu za meč, mnogi tvrde da je ilegalno to što rade

E. Škorić

Wolverhampton je jučer s 1:0 pobijedio Olympiakos i plasirao se u četvrtfinale Evropske lige.

Wolvesi su ostvaril novu pobjedu i napravili novi uspjeh na evropskoj sceni, a zanimljiv detalj uočen je prije početka duela sa grčkim velikanom.

Naime, opet su u Wolverhamptonu baby uljem mazali brzonogog Adamu Traorea, a sve kako ga protivnički igrači ne bi mogli zaustaviti.

Poznato je da je brzina njegovo najjače oružje (drugi najbrži igrač Premiershipa, op.a) i da je igračima drugih timova najlakše da ga hvataju za ruke. Međutim, sa baby uljem dešava se da im i kada ga stignu i uhvate - isklizne iz ruku.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ovaj lukavi plan medicinskog tima engleskog kluba za sada djeluje dobro, no mnogi ih optužuju da je to na neki način varanje i da bi se trebalo proglasiti ileganim u nogometu.



Promo

Top Komentari

AmarSahi
Pa mogli ste izrezati sliku a ne da se vidi tvoj profil na instagramu, i koliko imaš baterije.
6 2
Mele
Ovaj za kecere i mma, ubio se...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi