Zvijezda 09 dovela i bivšeg fudbalera Željezničara

Dolazi iz Grčke

Zvijezda 09 dovela i bivšeg fudbalera Željezničara

U Zvijezdi 09 ne sjede skrštenih ruku. Uprava kluba u saradnji sa stručnim štabom vrijedno radi na pronalasku pojačanja kako bi se na proljeće sačuvao premijerligaški status, a saradnja je dogovorena već sa nekoliko fudbalera.

Nakon što su došli Edin Murga i bivši nigerijski reprezentativac Uzoenyi Christantus Ejike, dres Zvijezde 09 u nastavku sezone će nositi i Milivoje Lazić koji je posljednjih pola godine proveo u Grčkoj.

Ovaj 27-godišnji krilni fudbaler je nedavno raskinuo ugovor sa tamošnjim drugoligašem Plataniasom i u Zvijezdu 09 dolazi kao slobodan igrač, a posljednjeplasiranom timu Premijer lige BiH se obavezao na vjernost do kraja sezone.

Lazićev transfer uskoro će ozvaničiti i Zvijezda 09. Preostalo je još samo da se riješe problemi administrativne prirode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Lazić je prije odlaska u Grčku nastupao upravo u Premijer ligi BiH. Nosio je dresove Mladosti, Radnika, Željezničara...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi