Zvijezda 09 dovela napadača s bogatim iskustvom

Brza reakcija nakon odlaska Asentića

Zvijezda 09 dovela napadača s bogatim iskustvom

Dres Zvijezde 09 u drugom dijelu sezone će nositi nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore Slaven Stjepanović.

Odlaskom Luke Asentića u redove Bačke, uprava bh. premijerligaša je bila primorana brzo reagovati i nadomjestiti prazninu u navalnoj liniji, a izbor je na kraju pao na Stjepanovića.

Stjepanović ima 31 godinu i rođen je upravo u našoj zemlji, tačnije u Varešu, a posljednji angažman imao u OFK Petrovac iz Crne Gore. Karijeru je počeo u Zeti i kroz karijeru je još, između ostalog, imao priliku igrati za Partizan, Vojvodinu, AO Trikalu, Daciju, Lokomotiv Tashkent...

Stjepanović se već priključio ekipi Zvijezde i sa ostalim igračima vrijedno odrađuje treninge pred drugi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lista pojačanja u Zvijezdi 09 nije zaključena. Pregovori se intenzivno vode s još nekoliko imena kako bi ovaj klub što jači ušao u drugi dio sezone u kojem je primarni cilj sačuvati premijerligaški status.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi