Podnijeta krivična prijava zbog isključenja vode na bh. stadionu: "Nanesena je šteta fudbalu u BiH"
Foto - Zvijezda 09

Neviđena sramota

Podnijeta krivična prijava zbog isključenja vode na bh. stadionu: "Nanesena je šteta fudbalu u BiH"

M. Šljivak

FK Zvijezda 09 podnio je danas Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini krivičnu prijavu protiv Kompred a.d. Ugljevik i NN lica zbog obustave snabdijevanja vodom stadiona u Ugljeviku na meču omladinske Lige prvaka.

Voda je na stadionu isključena tokom utakmice omladinske Lige prvaka između Zvijezde 09 i Trabzonspora, a omladinci dva kluba su se morali tuširati vodom iz flašica.

Nakon svega predsjednik uprave Zvijezde 09 i vlasnik stadiona u Ugljeviku Boris Stanišić, podnio je prijavu protiv Kompreda i NN lica zbog obustave vode.

"Zvijezda 09 očekuje od nadležnog tužioca da postupi po zakonu, sprovede istragu i slučaj i rasvijetli u interesu svih građana i pravde".

PODNESENA KRIVIČNA PRIJAVA OKRUŽNOM JAVNOM TUŽILAŠTVU BIJELJINA PROTIV "KOMPREDA" i NN LICA Fk Zvijezda 09 je danas...

Posted by FK Zvijezda 09 on Wednesday, October 6, 2021
Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Ovim nezakonitim ponašanjem nije nanesena šteta samo FK Zvijezda 09, već i građanima Ugljevika i cijeloj fudbalskoj organizaciji u RS i BiH", saopšteno je iz Zvijezde 09.

Juniori Zvijezde 09 poraženi su od Trabzonspora sa 1:0.

Top Komentari

Husrefbeg22
Iskljuciti vodu kada gostuje juniorski prvak fudbala iz Turske su mogli samo cetnici uraditi. Da je gostovao prvak Srbije vode bi bilo. Idioti.
4 0
Ante G.
Platis racun i nemas problema.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi