Poznato ime na prvoligaškim terenima: Klub ozvaničio saradnju
FOTO: FK Zvijezda 09/facebook

Iza sebe ima respektabilnu karijeru

Poznato ime na prvoligaškim terenima: Klub ozvaničio saradnju

H. Zilić

Dosta aktvinosti u FK Zvijezda 09 koji ove sezone želi borbu za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Klub iz Etno sela Stanišić je nakn 13. kola na trećoj poziciji u Prvoj ligi RS sa 26 bodova, što je osam manje od lidera Krupe, ali u Zvijezdi neće odustati od borbe za prvo mjesto, to su potvrdili i novim odličnim poslom.

Redove bivšeg premijerligaša pojačao je Nemanja Kojić, 32-godišnji fudbaler koji iza sebe ima respektabilnu karijeru.

Kojić je u karijeru nosio dres Partizana, Radničkog, Istanbulspora, Tokyo Verdya, Bylisa, Dečić i Slemana, a saradnju su potvrdili i iz redova Zvijedze 09.

POTPISAO NEMANJA KOJIĆ! Nemanja Kojić potpisao je ugovor sa našim timom do kraja sezone. Nakon jutarnjeg treninga...

Posted by FK Zvijezda 09 on Sunday, October 16, 2022

"Nemanja Kojić potpisao je ugovor sa našim timom do kraja sezone.

Nakon jutarnjeg treninga uslijedilo je slikanje i predstavaljanje Kojića medijima.

"Kao što znate igrao sam za FK "Partizan" gdje sam ostavio najdublji trag kao i inostranim klubovima u Turskoj, Kazakstana, Japanu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Nemanja je istakao da mu je posljednji klub bio u Indoneziji i da mu je zadovoljstvo je što je dobio poziv od rukovodstva Zvijezde 09.

"Na poziv rukovodioca kluba, došao sam u Zvijezdu 09 da pomognem, da probamo da uđemo u Premijer ligu. Mogu da kažem da su me saigrači lijepo prihvatili, imamo vrhunske uslove za rad i nadam se da ćemo napraviti odličan rezultat"- rekao je Kojić na današnjem predstavljanju", stoji u saopštenju FK Zvijezda 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi