Zvijezda 09 remizirala protiv Proletera

Novi bh. premijerligaš pružio dobru partiju

Zvijezda 09 remizirala protiv Proletera

Samir Mlaćo

Novi član Premijer lige BiH Zvijezda 09 danas je u prijateljskom meču remizirala protiv Proletera iz Novog Sada, novog člana Prve lige Srbije.

Zvijezda je u prvom poluvremena bila bolji rival te došla do vodstva u 40. minuti kada je Tripković matirao golmana Proletera.

U drugom poluvremenu više je pokazao srbijanski prvoligaš, a u 60. minuti Radonjić postavlja konačnih 1:1.

Zvijezda 09 je u prvom poluvremenu igrala u sastavu: Lakić, Babić, Skahić, Zlatković, Filipović, Vojinović, Krajišnik, Tripković, Mahmutović, Omanović, Husić. u drugom poluvremenu su zaigrali: Erić, Guzijan, Zekanović, Tojčić, Veinović, Čulum, Nikoličić, Parmaković, Stanić, Asentić, Huseinbašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljski susret:

FK Zvijezda 09 - Proleter Novi Sad 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi