Objavljena fotografija slavlja Zvijezde nakon pobjede nad Sarajevom - Samo dvije riječi su napisane!
Igrači Zvijezde slave veliku pobjedu koja im daje nadu u ostanak u ligi. Palo je Sarajevo.

Veliko slavlje u Ugljeviku

Objavljena fotografija slavlja Zvijezde nakon pobjede nad Sarajevom - Samo dvije riječi su napisane!

Eldar Ganibegović

Zvijezda 09 je danas slavila protiv Sarajeva i tako ostala u igri za ostanak u elitnom rangu bh. fudbala. Nakon toga, logično i očekivano, uslijedilo je veliko slavlje.

Danas su se u Ugljeviku u okviru 20. kola WWin lige BiH sastali Zvijezda 09 i Sarajevo. Fenjeraš je slavio 1:0 protiv tima s Koševa.

Jedini pogodak na utakmici vidjeli smo u nadoknadi vremena kada je pogodio Vadze. Dojam je da je bio ofsajd, no tri boda se pišu domaćoj ekipi.

Poslije utakmice, jasno, uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici domaće ekipe kojoj se sada budi velika nada za ostanak u ligi. 

Do prije nekoliko kola Zvijezdu su mnogi vidjeli kao sigurnog putnika u niži rang, no ovaj tim je na posljednje tri domaće utakmice slavio protiv Zrinjskog, Širokog Brijega i Sarajeva i sada ima 14 bodova, pet manje od sigurne zone.

Oglasi

Na Facebook stranici bh. kluba objavljena je fotografija slavlja iz svlačionice. "Bravo momci", glasio je jednostavan opis objave.

Bravooo momcii

Posted by FK Zvijezda 09 on Saturday, February 24, 2024

Sada Zvijezdi 09 slijedi gostovanje kod Tuzla Cityja, pa domaći duel protiv Željezničara. S dosta samopouzdanja će ovaj tim krenuti ka tim duelim s ciljem osvajanja novih bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S druge strane, Sarajevo se što prije mora konsolidovati jer narednog vikenda slijedi derbi protiv Željezničara, a prije toga i utakmica četvrtfinala kupa naše zemlje protiv Borca u Banjoj Luci. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676717906
Bravo zvezdo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi