Široki Brijeg ne prestaje da provocira FK Sarajevo, svi su vidjeli njihovu objavu na Facebooku

Slavili na Koševu sa 3:1

Široki Brijeg ne prestaje da provocira FK Sarajevo, svi su vidjeli njihovu objavu na Facebooku

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega danas su na Koševu slavili protiv Sarajeva sa 3:1 u derbiju 19. kola WWin lige Bosne i Hercegovine, a klub s Pecare objavom na društvenim mrežama nastavio je da provocira Bordo tim.

Navijači Sarajeva sigurno nisu mogli biti zadovoljni današnjim izdanjem njihovog tima u okršaju protiv Širokog Brijega koji je na kraju uspio da slavi sa 3:1.

Od izabranika Simona Rožmana očekivalo se mnogo više, no igrači Širokog odigrali su odličan meč u drugom poluvremenu i uspjeli da dođu do tri boda.

Međutim, nakon pobjede u Širokom Brijegu nisu se zaustavili na tome i odlučili su da nastave s provokacijama prema bordo taboru.

Naime, Široki Brijeg izazvao je dosta pažnje na društvenim mrežama objavom koja se odnosi na nedavnu izjavu Senijada Ibričića.

Oglasi

Ibričić je nedavno izjavio da je Sarajevo trenutno Real Madrid za sve klubove u Bosni i Hercegovini, a u taboru Širokog to su iskoristili kako bi se dodatno naslađivali na račun kluba s Koševa nakon današnjeg meča.

Uz Ibričićevu izjavu i nekoliko fotografija s današnjeg meča iz Širokog Brijega su na sve to poručili: "Ok" uz jasan emotikon.

"𝑆𝑎𝑟𝑎𝑗𝑒𝑣𝑜 𝑗𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑛𝑢𝑡𝑛𝑜 𝑅𝑒𝑎𝑙 𝑀𝑎𝑑𝑟𝑖𝑑 𝑧𝑎 𝑠𝑣𝑒 𝑛𝑎𝑠̌𝑒 𝑘𝑙𝑢𝑏𝑜𝑣𝑒." 🆗️🤗 #samojednoimeŠiroki #nksirokibrijeg #samoŠiroki 📷 Antonio Slišković

Posted by NK Široki Brijeg on Sunday, February 18, 2024

Podsjećamo, golove za Široki na današnjem meču postigli su Lukić, Kuprešak i Mišić, dok je jedini strijelac za Sarajevo u samoom finišu utakmice bio Mustafić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trenutno je Sarajevo četvrto na tabeli sa 33 boda, dok je Široki šesti i ima osam bodova manje u odnosu na bordo klub.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1702252773
Ne trebaju oni nas provocirat, imamo mi slovvenca i direktora kažu da smo kao Real, a ubi nas Široki ko mraz paprike
11 0
DOKTOR_GAZ_
I JESMO za SPRDANJE..uz to CIST GOL JE PONISTEN SIROKOM..jer smo REAL MADRID..
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi