Ševkija Resić karijeru nastavlja u Prvoj ligi RS

Napustio redove Željezničara

Ševkija Resić karijeru nastavlja u Prvoj ligi RS

H. Zilić

Zvijezda 09 pravi ozbiljnu ekipu za novu sezonu.

Cilj je jedan, a to je plasman u Prmeijer ligu Bosne i Hercegovine i ozbiljno su pristupili tom zadatku.

Novo ime u timu je Ševkija Resić koji dolazi iz redova FK Željezničar, a klub je to večeras potvrdio na svojoj zvaničnoj FB stranici.

NOVO POJAČANJE – ŠEVKIJA RESIĆ Ševkija dolazi iz FK „Željezničar“, igra na poziciji krila, a sa našim klubom ugovor je...

Posted by FK Zvijezda 09 on Tuesday, June 21, 2022

Prije Resića u redove Zvijezde 09 stigli su Tarik Abdulahović i Ognjen Stjepanović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Klub je jučer objavio i vijest da će ekipu u narednoj sezoni sa klupe predvoditi Dženan Hošić.

Da u Zvijezdi već ozbiljno razmišljaju o novoj sezoni govori i to da su otkrili plan priprema, te kazali ranije da će između ostalog boraviti u Etno selu Stanišići, te kasnije Zlatiboru, dok će zimske pripreme obaviti u Antaliji.

Top Komentari

hzsg
Pametno Šefkija, iz kluba koji tone prelazi se u klub koji ima perspektivu. Odluka na mjestu, ali mrlja u tvojoj karijeri ostaje zauvjek.
18 5
Rizzle
Prva liga RS je domet ovom izmetu
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije