Zildžović izdiktirao početni tim i poručio: Sutra možemo mnogo dobiti

Najavljene velike promjene u timu

Zildžović izdiktirao početni tim i poručio: Sutra možemo mnogo dobiti

S. Mlaćo

Zvijezda 09 će na zimsku pauzu nakon sutrašnjeg duela sa Sarajevom.

Tim iz Etno sela Stanišići fenjeraš je na tabeli, te će bodove tražiti protiv uzdrmanog tima sa Koševa.

Adnan Zildžović, šef struke FK Zvijezda 09, vjeruje u svoje momke.

"Dešavanja u Sarajevu ne mogu utjecati na nas. To su problemi vezani za njih, a za nas je sam dolazak FK Sarajevo motiv. Igrači su motivisani, Sarajevo je još uvijek prvo sa istim brojem bodova sa Željezničarom. Mi nemamo šta izgubiti, a možemo mnogo dobiti. Sarajevo je apsolutni favorit, ali na sreću fudbal je zato najzanimljivija igra na svijetu. Mi ćemo se postaviti domaćinski i da pokušamo pobijediti", kazao je Zildžović.

"Spremni dočekujemo utakmicu, iako smo malo dobili po ušima u Širokom Brijegu. Nadigrali su nas, 'pretukli' i pobijedili. Želimo na zimsku pauzu sa pozitivnim rezultatom, devet bodova je dostižna razlika jer ima još 14 utakmica, a Zvijezda 09 će na proljeće izgledati potpuno drugačije. Doće do velike rekonstrukcije u timu, dovest ćemo pet pravih igrača, takmičara... Gledat će te Zvijezdu 09 koja će biti stabilan prvoligaš, a neće se zaboraviti ni na na razvoj naših igrača iz Akademije".

Tim za sutra je poznat.

"Danas ću izdiktirati početnih jedanaest. Par igača je otišlo, jedni svojom voljom... Hairlahović je bio samo šest mjesec, ne igra sutra Mehmedagić... Biće još odlazaka.... Sutra ćemo početi u sastavu: Manojlović, Babić, Tojčić, Vojnović, Benović, Augusto, Stjepanović, Predragović, Đelmić, Živković i Blagojević". Badji je povrijeđen, došlo je do rupture mišića", dodao je Zildžović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi