Zvijezda 09 u subotu protiv Alfa Modriče

Zakazan prijateljski meč

Zvijezda 09 u subotu protiv Alfa Modriče

S. Mlaćo

U prvenstvenoj pauzi nogomeaši Zvijezde 09 odigrat će prijateljski meč protiv člana Prve lige RS FK Alfa Modriča.

Rival premijerligašu iz Etno sela Stanišići će biti Modriča koja je u Prvoj ligi RS trebala imati za rivala FK Sloga Gornje Crnjelovo, no ovaj klub je istupio iz takmičenja.

Biće ova dobra provjera za oba tima, a treneri će sigurno dati šansu svim nogometašima.

"S obzirom na to da je ekipa FK Sloga" Gornje Crnjelovo istupila iz takmičenja 1.lige RS, naša ekipa je ovaj vikend slobodna po rasporedu takmičenja,jer smo trebali igrati sa FK Sloga Gornje Crnjelovo. S obzirom na okolnosti, zakazan je prijateljski meč sa FK Zvijezda-09 Etno selo Stanišić koji se igra u subotu 07.09.2019.godine sa početkom u 17:00 časova", istakli su iz FK Alfa Modriča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije