Zvijezda 09 u Zenici bolja od Čelika

Premijer liga za juniore, 15.kolo

Zvijezda 09 u Zenici bolja od Čelika

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nade Zvijezde 09 danas su na Kamberovića polju u Zenici u okviru 15. kola Premijer lige za juniore porazili domaći Čelik rezultatom 1:0.

Od prve minute gosti su diktirali tempo, protiv domaće ekipe, koja se odlučila na zatvoreniju varijantu u današnjoj utakmici.

Mreže su mirovale sve do 45. minute, a onda Luka Asentić pogađa za vodstvo gostiju 0:1.

Pokušali su domaći nogometaši da izjednače u drugom poluvremenu, ali nisu imali snage protiv veoma dobre gostujuće ekipe. Na kraju je završilo minimalnih 1:0 za Zvijezdu 09.

Nakon današnje pobjede Zvijezda je ostala u vrhu tabele, dok je Čelik ostao na 12. mjestu.

NK Čelik- Zvijezda 09 0:1 (Arsenić)

Čelik: Jupić, Popović, Kulovac, Durmić, Mujak, Brajlović, Bašić, Milanović, Žuna, Šuvalić i Sivac. Trener: Pavle Skočibušić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Zvijezda-09: Milović, Bijelić, Šujić, Husić, Dojčinović, Blagojević, Parmaković, Vasiljević, Draganić, Elek i Asentić. Trener: Mladen Obrenović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi