Zvijezda 09 želi prekinuti negativni niz

Gostuju u Šamcu

Zvijezda 09 želi prekinuti negativni niz

M. Jakovljević

U 24. u ligi za prvaka, pored susreta Krupe i Mladosti iz Velike Obarske, pažnju privlače i ostali  mečevi u kojim se klubovi bore za prestiž.

Borac u Šamcu dočekuje ekipu Zvijezde 09 iz Etno Sela Stanišići i, osokoljen bodom u Krupi, najavljuje novi uspjeh odnosno pobijedu,  čime bi se bodovno izjednačio sa svojim protivnikom.

U protivničkom taboru Zvijezde 09 očekuju kraj slabijih rezultata koji su prisutni u poslednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Zapali smo u malu krizu takmičarskih rezultata. To je i razumljivo, jer sezona je duga, a mi smo novajlije u ovom rangu. Cilj smo ispunili, igramo u ligi za prvaka, afirmisali smo veliki broj mladih igrača. Atmosfera u klubu  nije poljuljana. Promijnili smo trenera, došao je Savić, tj. vratio se na tu funkciju a Matića smo prekomandovali u Akademiju 'Savo Milošević'. Uvjeren sam da ćemo u Šamcu pružiti bolju igru i da možemo ostati neporaženi", rekao je predsjednik kluba Boris Stanišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi