Zvijezda Cityja uhvaćena u jutarnjem provodu, ali to Pepa ne zanima: Nisam mu ja otac...
Dok ostatak ekipe čeka nove nastupe, Benjamin Mendy se provodi po noćnim klubovima. To međutim ne dotiče menadžera Pepa Guardiolu

Ne želi ništa da ima s njim

Zvijezda Cityja uhvaćena u jutarnjem provodu, ali to Pepa ne zanima: Nisam mu ja otac...

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola dao je veoma zanimljiv komentar na činjenicu da je igrač kluba Benjamin Mendy uhvaćen u provodu u ranim jutarnjim satima.

Francuski defanzivac je od novembra zbog povrede odigrao samo 27 minuta, ali mu to ne smeta da se provodi do ranih jutarnjih sati.

Engleski novinari su pitali Guardiolu ovom slučaju...

"Nisam mu ja otac. Dovoljno je odrastao da zna šta radi. Volio bih da je otišao ranije na spavanje, ali ne kontrolišem šta rade u tim trenucima", rekao je Guardiola, te je dodao:

"Nisam frustriran, opušten sam. Možda ne izgledam tako, ali spavam mirno", istakao je španski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuz je i ranije imao sličnih izleta i tada je Guardiola bi poprilično ljut jer je Mendy radije otišao na boks meč, nego na terapiju liječenja povrijeđenog koljena.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti